728x90 Marketing Evaluation

Shortlinker

SocialTalk.no har innebygd funksjonalitet for forkortelser av linker.

For å oppnå best mulig linkstruktur, både for brukere og søkemotorer, kan enkelte av adressene til våre artikler være lange. Vi ønsker å fortelle allerede i webadressen hva artikkelen omhandler. Dette gjelder både emne og overskrift på artikkelen.

I en rekke tilfeller er det imidlertid en stor fordel å ha så korte linker som mulig. Dette gjelder først og fremst når man ønsker å tipse andre om artikkelen via Twitter, men også i andre sosiale medier og plattformer, er det hensiktsmessig med så korte webadresser som mulig.

For å slippe og bruke ekstra tid på tredjepartsleverandører for å produsere kortere webadresser, har vi laget dette som en egen funksjonalitet. Nederst i hver artikkel, finner du shortlinken. Den begynner med http://socialtalk.no/!/ og deretter et artikkelnummer. For å unngå duplisering av innhold, blir man ved besøk på denne adressen umiddelbart videresendt til den riktige artikkelen med fullstendig webadresse. Normalt sett, skjer denne videresendingen såpass raskt at man ikke en gang merker at man blir videresendt.

Shortlinkene inneholder også Meta-informasjon. Dette gjør at innholdet på landingssiden du linker til, vil vises på de plattformer som tilbyr forhåndsvisning, selvom du bruker shortlinken.

Klikk på bildene under for å se eksempler.

 

   

SocialTalk.no © 2015

Facebook: facebook.com/socialtalk
Twitter: socialtalk_no

Tjenesten er levert av Sorentio AS

Følg oss på Google+ Følg oss på Linkedin! Følg oss på Facebook! Følg oss på Twitter! RSS