728x90 Marketing Evaluation

Foto: Pressemelding LG

Optimus LTE passert én million i antall solgte enheter

SEOUL, 25 januar 2011 - LG Electronics (LG) kunngjorde i dag at salget av Optimus LTE smartphone har overskredet over én million enheter


Publisert i kategorien Teknologi - Nyheter 25.01.2012 kl. 20:00:00 Skrevet av @Stiantf

Vi skrev tidligere i januar om den nye iPad 3 som vil inneha LTE-teknologi. LG lanserte dette i sin Optimus-telefon i oktober i fjor. Telefon er kun tilgjengelig i USA, Canada, Japan og Sør-Korea. Det er uvisst når den kommer til Norge.

Optimus LTE ga et salg på 600.000 enheter i de tre første månedene etter lansering og er den mest populære LTE-telefon i et svært konkurranseutsatt marked. På den første dagen av lanseringen i Japan, solgte Optimus LTE 8500 enheter. Telefonen er nå tilgjengelig som en premium smarttelefon gjennom tre store mobiloperatørene i USA og Canada som har det mest avanserte markedet i form av LTE dekning.

- Med et stort antall solgte enheter rett etter lansering, markerer LG seg som markedsleder i mobil LTE-teknologi, sier Dr. Jong-seok Park, president og CEO i LG Mobile Communications. - Kombinasjonen av LTE-tilkobling og LGs HD IPS-skjerm, har gjenklang hos publikum med hensyn til potensialet for LTE-teknologien, sier han videre.

Optimus LTE leverer det ultimate HD-multimediamiljø, med en 4,5-tommers 1280 x 720 (16:9) True HD IPS-skjerm og raske LTE-tilkobling. True HD IPS-skjerm har utrolig 2.76 millioner sub-piksler, samt overlegen fargenøyaktighet, klarhet, naturlig farge og batterieffektivitet.

For å sikre maksimal ytelse, kjører Optimus LTE på en 1,5 GHz dual-core prosessor og omfatter et 1830 mAh batteri, 8MP kamera og flere tilkoblingsmuligheter, inkludert DLNA (Digital Living Network Alliance), for å gi brukerne en virkelig "best-i-klassen"-smarttelefon opplevelse.

Ifølge en rapport fra Jefferies & Company, er LG den globale leder innen LTE patenter med eierskap på 23 prosent på ca 1400 LTE patenter registrert på verdensbasis, med en økonomisk verdi på nærmere 8 milliarder dollar. LG viste verdens første LTE-teknologi i 2007 og utviklet verdens første LTE-modem brikkesett i 2008. LG lanserte verdens raskeste LTE-teknologi i 2010 og gjennomførte verdens første video telefonsamtale på et LTE-nettverk i 2011.

Kilde:
Pressemelding LG
 

 

    

Shortlink: http://socialtalk.no/!/22314/

Kommentarer:

Navn:

Webside:

E-post (Blir ikke synlig for andre):

Kommentar:

Skriv inn tallet 5824:

 

Relevant:

Med billettautomaten i lomma

Nå kan du kjøpe togbillett med telefonen din. NSB lanserte 2. februar muligheten for kjøp av billett for hele landet via NSB appen.

Les mer

På forsiden nå:

Sosiale medier og internettmarkedsføring uke 4

Her er en oppsummering av ukens viktigste saker, uke 4

Les mer

Fikk du med deg dette?

Hvorfor Wikipedia stenger i 24 timer

Vi har sett nærmere på bakgrunnen for konflikten og hvordan du likevel kan få tilgang til Wikipedia.

Les mer

Anbefalt:

SocialTalk.no © 2015

Facebook: facebook.com/socialtalk
Twitter: socialtalk_no

Tjenesten er levert av Sorentio AS

Følg oss på Google+ Følg oss på Linkedin! Følg oss på Facebook! Følg oss på Twitter! RSS