Foto: Global X

Stadig flere får tiden til å gå ved hjelp av lesebrett når de er på reise

En fersk undersøkelse viser en dramatisk oppgang.


Publisert i kategorien Teknologi - Nyheter 27.01.2012 kl. 09:31:00 Skrevet av @Stiantf

En fersk undersøkelse fra Chaddick Instituttet på Depaul Universitetet i Chicago, viser en dramatisk oppgang på alle transportmidler.

Stadig flere bruker en form for nettbrett eller lesebrett når de er på reise. Det er fly som har den største økningen, selv om langt fra alle flygninger har tilgjengelig WiFi. 1 av 12 flypassasjerer ble i desember observert som brukere av lesebrett en eller flere ganger i løpet av reisen i undersøkelsen til instituttet.

- Teknologien utvikler seg til å være mer vennlig for trange flyseter, sier Joseph Schwieterman, direktør for instituttet og medforfatter av studien. - Den digitale revolusjonen har transformert flyturen på flere måter. Du kan nå ta med deg både TV-episoder og adressebøker, i en og samme enhet, sier han videre.

Man trenger ikke lenger ha med bøker, musikkavspillere og notatbok. Samtidig slipper man plagsomme medpassasjerer som til stadighet tar kontakt fordi det ser ut som du ikke har noe annet å gjøre. Flyselskapene har også tilpasset seg den nye teknologien med både tilgjengelig WiFi og strømuttak. American Airlines har egne videobibliotek ombord som gjør at du kan se filmer direkte på din egen enhet.

Undersøkelsen ble gjennomført gjennom observasjon av 7781 passasjerer i desember måned på 92 fly-, -buss og togavganger. Resultatene ble sammenlignet med tilsvarende undersøkelse fra 2010 og 2009.

Kilde:
USA Today

 

    

Shortlink: http://socialtalk.no/!/22317/

Kommentarer:

Navn:

Webside:

E-post (Blir ikke synlig for andre):

Kommentar:

Skriv inn tallet 0648:

 

Relevant:

Med billettautomaten i lomma

Nå kan du kjøpe togbillett med telefonen din. NSB lanserte 2. februar muligheten for kjøp av billett for hele landet via NSB appen.

Les mer

På forsiden nå:

Sosiale medier og internettmarkedsføring uke 4

Her er en oppsummering av ukens viktigste saker, uke 4

Les mer

Fikk du med deg dette?

Hvorfor Wikipedia stenger i 24 timer

Vi har sett nærmere på bakgrunnen for konflikten og hvordan du likevel kan få tilgang til Wikipedia.

Les mer

Anbefalt:

SocialTalk.no © 2015

Facebook: facebook.com/socialtalk
Twitter: socialtalk_no

Tjenesten er levert av Sorentio AS

Følg oss på Google+ Følg oss på Linkedin! Følg oss på Facebook! Følg oss på Twitter! RSS